Our story
Coquille met Serranoham
Coquilles zijn een traktatie. Dit schelpdier wordt dan ook wereldwijd geconsumeerd. Coquille kent een grote familie. In het noorden van Europa komt de […]
21 maart 2014 / Take a look
![Coquille met Serranoham](http://www.edwinkookt.nl/wp-content/uploads/2014/03/Coquille-Serranoham-Basilicumolie-banner.jpg)
Frisse Honingdressing.
Ingrediënten: 35 gram suiker 50 milliliter Olijf olie 50 milliliter Azijn 150 milliliter Honing 1x Limoen, 1x Takje Dille 1x Sjalotje Peper & Zout Bereiding: Sjalotje aanzetten in beetje olijf olie, suiker […]
21 maart 2014 / Take a look
![Frisse Honingdressing.](http://www.edwinkookt.nl/wp-content/uploads/2014/03/honingdressing-banner.jpg)
Twijfeltong
Weet je niet of je gepocheerde of gebakken tongfilet wil? Dan is dit recept de uitkomst. Recept is p.p. en zout en peper […]
21 maart 2014 / Take a look
![Twijfeltong](http://www.edwinkookt.nl/wp-content/uploads/2014/03/Twijfeltong-banner.jpg)
Hang-op Mousse
Dit is onweerstaanbaar ook voor niet- dessert liefhebbers…… iedereen gaat er aan, Tompouce van bladerdeeg gevuld met hang-op mousse. Ingrediënten: 500 gram uitgehangen volle yoghurt […]
21 maart 2014 / Take a look
![Hang-op Mousse](http://www.edwinkookt.nl/wp-content/uploads/2014/03/tompuce-banner.jpg)