Our story

Coquille met Serranoham

Coquilles zijn een traktatie. Dit schelpdier wordt dan ook wereldwijd geconsumeerd. Coquille kent een grote familie. In het noorden van Europa komt de […]

21 maart 2014 / Take a look

Coquille met Serranoham

Frisse Honingdressing.

Ingrediënten: 35 gram suiker 50 milliliter Olijf olie 50 milliliter Azijn 150 milliliter Honing 1x Limoen, 1x Takje Dille 1x Sjalotje Peper & Zout Bereiding: Sjalotje aanzetten in beetje olijf olie, suiker […]

21 maart 2014 / Take a look

Frisse Honingdressing.

Twijfeltong

Weet je niet of je gepocheerde of gebakken tongfilet wil? Dan is dit recept de uitkomst. Recept is p.p. en zout en peper […]

21 maart 2014 / Take a look

Twijfeltong

Hang-op Mousse

Dit is onweerstaanbaar ook voor niet- dessert liefhebbers…… iedereen gaat er aan, Tompouce van bladerdeeg gevuld met hang-op mousse. Ingrediënten: 500 gram uitgehangen volle yoghurt […]

21 maart 2014 / Take a look

Hang-op Mousse