Catering

Edwin legt U en uw gasten culinair in de watjes op een evenement of een feestje. Geniet van de creativiteit van Edwin de Chef-kok. Smaakvol genieten, dat wilt u toch ook!

Een catering partij is maatwerk, de gelegenheid is altijd anders. Het maakt Edwin niet uit hoeveel gasten er komen, of het evenement binnen of buiten is of wat de culinaire wensen zijn. Edwin vindt het heel erg leuk om zijn creativiteit en jaren ervaring er op los te laten. Natuurlijk in samenspraak met u.

Walking diner Edwin Kookt
Een dynamische informele sfeer waarbij, de gasten staan en er door Edwin kleine heerlijke gerechten op originele wijze worden geserveerd. Fijn rondlopen, met iedereen in gesprek en lekker happen. Laat je culinair verrassen!

Bedrijfsborrel
Chef-kok Edwin maakt heerlijke hapjes en fingerfood. U gasten zullen genieten als ze bij uw bedrijf komen borrelen. De kwaliteit wordt opgemerkt en maakt indruk op uw gasten en dat komt Uw bedrijf ten goede.

Buffet
Een fraai gedecoreerde tafel waar uw gasten zelf kunnen kiezen uit Een verscheidenheid aan heerlijke gerechten.

Een heerlijk lunch buffet na een ochtend sportief bezig zijn. Puur genieten van vers brood, heerlijke soep en een frisse fruitsalade. Iets te vieren, denk aan een heerlijk dinerbuffet met bijvoorbeeld Spaanse tapas of met Italiaanse gerechten. Mooi weer een gezellige barbecue in de tuin. Edwin verzorgd een buffet met topkwaliteit vlees, super verse vis, gezonde salades, sauzen en heerlijk brood. Dat vindt toch iedereen lekker!